Skip to main content

Μαργαρίτης: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήρθε στην Αθήνα για… διακοπές»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Παναθηναίκό, στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Final Four του κυπέλλου Γυναικών, με τον Τζον Μαργαρίτη να αναγνωρίζει την αξία του «τριφυλλιού», τονίζοντας όμως πως η ομάδα του δεν ήρθε στην Αθήνα για… διακοπές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μια από τις τέσσερις ομάδες του Final 4. Πριν από μιάμισι εβδομάδα αγωνιστήκαμε για την μπασκετική μας ζωή με τα play out. Τώρα εκπροσωπούμε τα Ιωάννινα και τον ΠΑΣ στο Final 4. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και θέλουμε να ζήσουμε το Final 4. Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και δεν θα αφήσουμε το γεγονός ότι παίζουμε με μια τόσο καλή ομάδα να μας επηρεάσει. Δεν ήρθαμε στην Αθήνα για διακοπές. Η συμμετοχή μας είναι δώρο στον εαυτό μας, στην ομάδα μας και στη διοίκηση. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική δουλειά», ήταν το σχόλιο του προπονητή του ΠΑΣ, ενώ από την πλευρά της, η Ντίνα Σαρηγιαννίδου, αρχηγός της ομάδας της Ηπείρου, πρόσθεσε:

«Το Final 4 του κυπέλλου ήταν ένας θεσμός που ζήλευα και ήθελα να το ζήσω. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ και να δώσουμε τον αγώνα μας. Το θέλαμε τόσα χρόνια, πλέον θα το ζήσουμε και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Το θέλαμε πάρα πολλά χρόνια και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στις ομάδες και εύχομαι ο κόσμος να το χαρεί. Είναι μια γιορτή».