Skip to main content

Σίμος: «Ο ημιτελικός είναι ο τελικός για μας, θέλουμε να καταφέρουμε ό, τι και πέρσι»

Την επιθυμία να δει την ομάδα του να επαναλαμβάνει την περσινή της πορεία, που την έφερε μέχρι το τελικό του κυπέλλου, εξέφρασε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου του Final 4 του κυπέλλου Γυναικών, ο Γιώργος Σίμος.

«Θέλω να πω αρχικά συλλυπητήρια  για τον χαμό στον Τάσο Μπαλάφα. Από την άλλη θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Τζώρτζη Διακαιουλάκο και τον Πέτρο Πρέκα για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα με τη Σκίο. Είναι χαρά μας και τιμή μας που βρισκόμαστε στο Final 4 του κυπέλλου Γυναικών. Κάναμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και το κύπελλο το βλέπουμε σαν το κερασάκι στην τούρτα. Χαίρομαι που είμαι ανάμεσα από καταξιωμένους προπονητές. Ο ημιτελικός είναι ο τελικός για μας και θέλουμε να καταφέρουμε ο,τι και πέρυσι. Είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε για το καλύτερο», υποστήριξε ο προπονητής της Ελευθερίας Μοσχάτου, ενώ η αρχηγός της ομάδας, Γωγώ Σταμάτη, πρόσθεσε:

«Να ευχηθώ καλή επιτυχία και στις τέσσερις ομάδες. Είμαστε  χαρούμενες που είμαστε εδώ για δεύτερη φορά. Θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και να το διασκεδάσουμε χωρίς άγχος. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο και εμείς θα παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».