Skip to main content

Νανάκος: «Φαβορί ο Παναθηναϊκός»

Η Νίκη είναι μία από τις τέσσερις φιναλίστ του Final Four του κυπέλλου Γυναικών, με τον προπονητή της ομάδας της Λευκάδας, Σταύρο Νανάκο, να μιλά για τον ημιτελικό με την Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ δίνει τον τίτλο του φαβορί στον Παναθηναϊκό.

«Το Final 4 προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για το μπάσκετ Γυναικών. Μετά το τέλος του τελικού εύχομαι να είμαστε όλες οι ομάδες ευχαριστημένες  και ο κόσμος να δει ανταγωνιστικά παιχνίδια να δει θέαμα αντάξιο των ομάδων και όλοι να φύγουμε ευχαριστημένοι. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς παίζουμε στον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο την ομάδα που βγήκε τρίτη στο πρωτάθλημα.  Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στο Μοσχάτο λόγω της Αθήνας. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και προερχόμαστε από πέντε συνεχόμενες νίκες…Εχουμε μια πολύ δυνατή διοίκηση, με συνέπεια, με όραμα, μας έχει αγκαλιάσει και θα κάνουμε τα πάντα για να πάμε τελικό. Υγεία σε όλους», δήλωσε ο Νανάκος στην συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, ενώ η Πανωραία Ντάλλα, αρχηγός της Νίκης, τόνισε από την πλευρά της:

« Είμαστε χαρούμενες που είμαστε στο Final 4 για τρίτη φορά…. Ηταν στόχος να είμαστε εδώ και είμαστε χαρούμενες. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Θέλουμε την νίκη για να  προκριθούμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα».