Skip to main content

Αθηναϊκός: Ανακοίνωσε την συμφωνία της με την Σταμάτη (pic)

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός του Αθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής στην Α2 Γυναικών, με την ομάδα του Βύρωνα να ανακοινώνει την συμφωνία του με την Εβίνα Σταμάτη.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Αθηναϊκού, η Σταμάτη δεν έκρυψε την χαρά της που θα φορέσει την φανέλα ενός τόσο ιστορικού σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Αθηναϊκού, με μεγάλη της χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εβίνα Σταμάτη.

Η Εβίνα Σταμάτη ξεκίνησε την πλούσια καριέρα της στον Ατρόμητο Πειραιά και κατόπιν στον Παναθηναικό (2003-2009). Την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας  με την Ισίμ Αράντ, Την επόμενη χρονιά, 2010-11 αγωνίστηκε με την Φ.Ε.Α.

Το 2012 μεταπήδησε στην  Α.Ε. Σουρμένων-Ελληνικού, και κατόπιν στον Ολυμπιακό 2015-2023. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τον Πρωτέα Βούλας. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.

Αυτή η χρονιά δεν είναι απλά μια νέα αρχή! Είναι η μετάβαση από ένα ιστορικό χθες σε ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αύριο. Μια πορεία συνέχειας και αξιοποίησης της μεγάλης παρακαταθήκης της μπασκετικής αρμάδας του 2007-2012. Με διαφορετικά πρόσωπα στο παρκέ, αλλά τις ίδιες αρχές, αξίες και φιλοδοξίες. Και με μεγάλη αγάπη στο πολύπαθο γυναικείο μπάσκετ. Καλωσήρθες Εβίνα, καλωσόρισες ΑΡΧΗΓΕ μας!

#skyisthelimit

Από την μεριά της η Εβίνα δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος ενός ιστορικού συλλόγου όπως είναι ο Αθηναϊκός με αξιοζήλευτες επιτυχίες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας.