Skip to main content

Π. Φάληρο: Τριπλό κτύπημα με Κοντογιώργου, Παπαμαρκάκη και Χελιώτη

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις παίκτριες ανακοίνωσε το Π. Φάληρο, με τον ΑΟΠΦ να κάνει γνωστές τις συμφωνίες του με τις Μαρία Κοντογιώργου, Βάσια Παπαμαρκάκη και Ξένια Χελιώτη.

Μάλιστα, το Superbasket είχε προαναγγείλει από τις 4 Ιουλίου το μεταγραφικό… κρεσέντο που ετοίμαζε η ομάδα του Π. Φαλήρου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο ΑΟΠΦ, με μια σημαντική μεταγραφική του κίνηση απέκτησε την έμπειρη και ικανή αθλήτρια Κοντογιώργου Μαρία και ενισχύει την frontline της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Η Κοντογιώργου αγωνίζεται στη θέση 5 με σημαντική αγωνιστική παρουσία σε προηγούμενες ομάδες: 

ΑΕΝΚ (2013) ΠΑΟΚ (2014-17), ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Συμμετοχή Eurocup 2017-19) ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (2019), ΣΠΟΡΤΙΓΚ (2020) ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Συμμετοχή Eurocup 2022), ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (2022-24)

Συμμετείχε επίσης στις εθνικές παγκορασίδων κορασίδων νεανίδων νέων γυναικών

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ:

Είμαι πολύ χαρούμενη που την φετινή χρονιά θα αγωνίζομαι στην ομάδα του Παλαιού Φαληρου.

θέλω να ευχαριστήσω την προπονήτρια Αθ. Ζερβα και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου , Εύχομαι να έχουμε μια υπέροχη χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η Βάσια Παπαμαρκάκη, γεννημένη το 2001, έχει με τις Εθνικές Ομάδες, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Αγωνίζεται επί σειρά ετών σε πολλές ομάδες της Α1 και στην Α2 Κατηγορίας: Α.Ο Χανίων, Σαντορίνη, ΑΕΚ Περιστερίου (Α2) και στις Εσπερίδες, Ολυμπιακό, Νίκη Λευκάδας (Α1)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ να αγωνιστώ στην ομάδα του Παλαιού Φαλήρου. Εύχομαι μια επιτυχημένη πορεία στο νέο ξεκίνημα της ομάδας με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Βάσια καλώς όρισες !!!

Η Ξένια έχει θητεύσει για 30 και πλέον χρόνια σε όλες τις κατηγορίες και σε πολλές ομάδες. Έμπειρη και ικανή αθλήτρια, το 2020-21, κατέκτησε με την ομάδα του Παναθηναϊκού το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Μερικές από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε: Αγία Παρασκευή, Σπόρτιγκ, Εσπερίδες, Ελευθερία Μοσχάτου, Αθηναϊκός και τις 2 τελευταίες σεζόν στους Δαναούς Άργους

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

“Είναι μεγάλη η χαρά που φέτος θα αγωνιστώ με την φανέλα του Φαλήρου. Νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη για δουλειά απο ολο το team της ομαδας και είμαι έτοιμη να δώσω το καλύτερο μου εαυτό για όλους τους στόχους που θα βάλει η ομάδα για την νέα σεζόν. Ιδιαίτερη χαρά βέβαια που θα συνεργαστώ με την coach Ζέρβα την οποία  εκτιμώ και σέβομαι ιδιαιτέρως. 

Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις συμπαίκτριες μου με υγεία κ με μπολικη όρεξη. 

Ξένια καλώς όρισες !!!