Skip to main content

Α2 γυναικών - Ο Ανδρογέας τίμησε τους ανθρώπους της ανόδου (pic)

Σε μια σπάνια και όμορφη κίνηση προχώρησε ο Ανδρογέας, με την κρητική ομάδα να τιμά όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν στην άνοδο στην Α2 γυναικών σε μια λαμπερή και διασκεδαστική εκδήλωση. 

Η Διοίκηση, οι προπονητές, το ιατιρικό-τεχνικό επιτελείο και οι παίκτριες χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους σε γνωστό κέντρο της Κρήτης λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα αγωνιστική σεζόν. Μάλιστα όλοι τους φόρεσαν την μπλούζα που φτιάχτηκε ειδικά για αυτή την εκδήλωση. 

Αναλυτικά η ανάρτηση των κόκκινων:

«Ευχαριστούμε κοπελάρες!!!

Τα κορίτσια που τον ανέβασαν τον Ανδρογέα στην Α2 Γυναικών ευχαρίστησε η ομάδα. Η διοίκηση αναγνωρίζοντας τον κόπο και τις θυσίες που πραγματοποίησαν όλες οι αθλήτριες μας την περσινή αγωνιστική σεζόν προκειμένου να φτάσουν το σύνολο στις εθνικές κατηγορίες οργάνωσε ένα τραπέζι προς τιμήν τους.

Ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με την φράση «ευχαριστούμε κοπελάρες» δόθηκε σε όλα τα μέλη του συνόλου, προπονητές παίκτριες και εφόρους, ενώ ο πρόεδρος Απόστολος Ανυφαντάκης με εμφανή συγκίνηση στο πρόσωπο του ευχαρίστησε ξεχωριστά όλες τις αθλήτριες λέγοντας πως αισθάνεται υπερήφανος για όλα αυτά που έχει καταφέρει αυτή η ομάδα μέχρι στιγμής.

Ιδιαίτερη τιμή έγινε στον γενικό αρχηγό, Γιώργο Τζανετή, με τον πρόεδρο να του προσφέρει μια φανέλα με το όνομα του.

Πέρα από τις βραβεύσεις, και το εξαιρετικό φαγητό η βραδιά είχε πολύ κέφι, χορό και οικογενειακές στιγμές.

Η όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αρχοντικό της Ροδιάς, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, με θέα το Ηράκλειο.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του κτήματος, Εμμανουήλ Σταματάκη για το δείπνο αλλά και την υποστήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στο προσωπικό του μαγαζιού για την άψογη εξυπηρέτηση».