Skip to main content

Α2 γυναικών - Ο Ανταίος ενισχύθηκε με Σβορώνου και Παπαζαφειροπούλου

Σε δυο μεταγραφικά «χτυπήματα» προχώρησε ο Ανταίος, με την ομάδα των Πατησίων να αποκτά τις Σβορώνου και Παπαζαφειροπούλου, που έχουν εμπειρία από την Α2 γυναικών παρά το νεαρό της ηλικίας τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Σβορώνου:

«Καλώς ήρθες Τζωρτζίνα! ✌
Η Γεωργία-Χαρίκλεια Σβορώνου είναι το νέο απόκτημά μας και θα ενισχύσει τον Ανταίο (ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού στην Α2) στις μάχες κάτω απ’ το καλάθι!

Η 20χρονη σέντερ, ύψους 1,90μ., ξεκίνησε από τον Αιγέα Χίου, απ’ όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια πήγε στη Θεσσαλονίκη για να παίξει στον Παναθλητικό και ακολούθως επέστρεψε στη Χίο και τον Αιγέα, με τον οποίον αγωνίστηκε με επιτυχία στην Α2.

Τη σεζόν 2022-23 έπαιξε στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, με παρουσία στην Α1 και στο EuroCup. Πέρσι ήταν στο δυναμικό των Δαναών Άργους (Α2). Έχει συμμετάσχει σε κλιμάκια μικρών Εθνικών.

Παράλληλα με το μπάσκετ η Τζωρτζίνα σπουδάζει προπονητική».

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα εκπροσωπήσω την ομάδα του Ανταίου και θα προσπαθήσω για το καλύτερο με τη βοήθεια των νέων μου προπονητών. Μαζί με τις συμπαίκτριές μου θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες!» δήλωσε η Σβορώνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την Παπαζαφειροπούλου:

24 25 ANTAIOS PAPAZAF super

«Στην οικογένειά μας και η Ιωάννα! 👌

Στην οικογένεια του Ανταίου, που θα παίξει φέτος στην Α2 ως η αναπτυξιακή ομάδα του Αθηναϊκού, εντάσσεται και η Ιωάννα Παπαζαφειροπούλου!

Η 18χρονη κόμπο-γκαρντ (ύψους 1,70μ.) έρχεται από την ομάδα γυναικών του Βόλου WBC. Έκανε τα πρώτα της βήματα στον ΣΕΦΑ Αρκαδικό και το 2021 πήρε μεταγραφή στη ΓΕΑ Άμιλλα, παίζοντας στην Α2. Με την ομάδα της Τρίπολης κατέκτησε το πρωτάθλημα κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και συμμετείχε στο 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων (7η θέση).

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον Βόλο, ενώ ως μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Προμηθέα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο σχολικό πρωτάθλημα και έπαιξε στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Μακάο της Κίνας, μαζί με την Χριστίνα Νταϊάκη, που θα είναι κι αυτή φέτος στον Ανταίο!»

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Προσωπικά θα δώσω ό,τι μπορώ και θα προσπαθήσω να δείξω το καλύτερο μου πρόσωπο. Ελπίζω να καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μπορούμε και να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη πάθος για το άθλημα και την ομάδα μας!» δήλωσε η Ιωάννα, που θα σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων!