Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Όλο αυτό ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για όλο τον κόσμο, δυσάρεστο για τον προπονητή»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ιωνικού με 110-85, υπογραμμίζοντας ότι το παιχνίδι ήταν λίγο σαν αγγαρεία για τους Πειραιώτες και έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του κρούσματος κορονοιού μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά πως "Το παιχνίδι ήταν λίγο σαν αγγαρεία για μας. Χωρίς δικαιολογία. Έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως ξέρετε είχαμε κρούσμα κορονοϊού και αυτές τις δύο μέρες είμαστε περισσότερο στα τεστ. Το μυαλό μας έφυγε λίγο, παρότι το σημερινό παιχνίδι ήταν σημαντικό γιατί έδινε την πρόκριση στο Final Four. Δεν μιλάω για τη δυναμικότητά μας και για τη σύγκριση με τον Ιωνικό, αλλά οι παίκτες μας το αντιμετώπισαν λίγο πιο χαλαρά κι αυτό φάνηκε στην αμυντική μας απόδοση. Το γεγονός πως πήγε σε μεγάλο σκορ δεν σημαίνει ότι ήμασταν συνεπείς. Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε περισσότερο σαν exhibition, όλοι ήθελαν να βάλουν περισσότερο, υπήρχε εορταστικό κλίμα. Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στον τρόπο που πρέπει να παίξουμε σε τρεις ημέρες".

Ενώ σε ερώτηση για το τι του άρεσε περισσότερο από την ομάδα του, απάντησε: "Τίποτα. Όλοι οι παίκτες έχουν ταλέντο στην επίθεση, μπορούν να σκοράρουν και να βάλουν πόντους. Μπορεί να πει κανείς ότι είχαμε 90% στα δίποντα και 20 ασίστ στο ημίχρονο. Αυτό ναι, ίσως. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι καλός, παίζει ρόλο κι η χαλαρότητα του αντιπάλου. Όλο αυτό ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για όλο τον κόσμο, δυσάρεστο για τον προπονητή".