Skip to main content

Τα συγχαρητήρια του Γ. Αγγελόπουλου και του Γ. Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)

O πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής, Γ. Μπαρτζώκας είπαν τα συγχαρητήρια τους στους παίκτες των ερυθρολεύκων στα αποδυτήρια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και όλοι μαζί  τραγούδησαν το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»".

Αναλυτικά:

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού: "Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γ. Αγγελόπουλος και ο Γ. Μπαρτζώκας, συνεχάρησαν στα αποδυτήρια τους παίκτες για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και στην συνέχεια όλοι μαζί τραγούδησαν το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: "Δείξαμε χαρακτήρα, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον τρόπο που πήγε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Οπότε, η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανταστική. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Είμαι περήφανος για εσάς, είστε αληθινοί πρωταθλητές".

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γ. Αγγελόπουλος ανέφερε ότι: "Σήμερα μιλήσατε εσείς. Παίξατε καταπληκτικά. Είστε η καλύτερη ομάδα. Αποδείξατε τι είναι ο Ολυμπιακός. Είμαστε περήφανοι για εσάς και για αυτό που έχουμε φτιάξει εδώ τόσα χρόνια. Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Είστε οι καλύτεροι. Και πάντα είστε στο μυαλό κάτι μαγικό".

Δείτε το σχετικό tweet: