Skip to main content

Παναθηναϊκός: Εμπλοκή με Άντριους, «κόβεται» ένας εκ των Γουίλιαμς – Τόμας ενόψει Final 8

Παναθηναϊκός και Άντριους βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για την λύση της συνεργασίας τους, με τις συζητήσεις , όμως, να οδηγούν σε… αδιέξοδο μέχρι στιγμής, κάτι που σημαίνει πως, αν δεν βρεθεί λύση μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (17/12, 12:00), τότε αναγκαστικά θα πρέπει να «κοπεί» ένας εκ των Γουίλιαμς ή Τόμας, ενόψει του Final 8 και με δεδομένη την επιστροφή στο ρόστερ του Γουόλτερς.

Ο Παναθηναϊκός αρχικά πρότεινε στον Αμερικανό να του δώσει στο… χέρι τα 100.000 του opt out και να εξοφλήσει με δόσεις το υπόλοιπο του φετινού του συμβολαίου, με τον Άντριους να θέλει όλα τα λεφτά «cash».

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν να του δώσει άμεσα το ποσό του φετινού συμβολαίου, με τον παίκτη, όμως, να επιμένει στην καταβολή όλων των χρημάτων (συμβόλαιο συν τα 100.000 ευρώ του opt out), με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συμφωνία.

Σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δεν έρθουν σε συμφωνία μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (17/2), τότε ο Ράντονιτς θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιους ξένους παίκτες θα υπολογίζει στο Final 8. Με δεδομένο πως οι Λι, Μπέικον, Πονίτκα και Γκουντάιτις θεωρούνται δεδομένοι, ο Άντριους πιάνει… αναγκαστικά μια θέση και ο Γκριγκόνις δεδομένα… εκτός, τότε μένουν  τρεις παίκτες για δύο θέσεις. Ο Γουόλτερς θα πάρει σίγουρα την μία από αυτές, και ένας εκ των Γουίλιαμς και Τόμας την δεύτερη.

Έτσι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να αποφασίσει ποιον Αμερικανό θα συμπεριλάβει στα πλάνα του και ποιον θα αφήσει εκτός.

Να θυμίσουμε πως ο Τόμας ταλαιπωρείται από τραυματισμό από το ματς με τον Προμηθέα, ενώ σε περίπτωση που προτιμηθεί να «κοπεί» ο Γουίλιαμς, την θέση του θα καλύψει ο Αγραβάνης και τον Μαντζούκα να του δίνει πολύτιμες ανάσες.