Skip to main content

Στην Λάρισα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας (pics)

Την Τετάρτη (23/9) ο υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε στην Λάρισα συνοδευόμενος από τους Ευθύμη Ρεντζιά, Κώστα Νικάκη και την Βάσω Στασινού και συμμετείχαν σε μια συζήτηση με εκπροσώπους από τις ομάδες μπάσκετ του Νομού, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του αθλήματος.

«Την Λάρισα επισκέφτηκε χθες Τετάρτη 23/9 ,  ο υποψήφιος πρόεδρος για τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας Παναγιώτης Φασούλας, συνοδευόμενος από τους συνυποψήφιούς του για το ΔΣ ΕΟΚ: τον Ευθύμη Ρεντζιά, τον Πρόεδρο του ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) Κώστα Νικάκη και την νέα συνυποψήφια Βάσω Στασινού (πρώην διεθνής μπασκεμπολίστρια , σύζυγος του Αντώνη Νικοπολίδη). Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) Αντώνης Παπαγιαννούλης, που υποστηρίζει τον Παναγιώτη Φασούλα και την ομάδα του!

Στον υπερσύγχρονο και εντυπωσιακό χώρο του Medical Project, πραγματοποιήθηκε μια ανοιχτή και γόνιμη συζήτηση με εκπροσώπους από  τα σωματεία του Νομού Λάρισας. Μετά τις τοποθετήσεις του Παναγιώτη Φασούλα και των συνεργατών - συνυποψηφίων του δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκομένους παράγοντες να θέσουν ερωτήματα αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για την ανάπτυξη του μπάσκετ, τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο αλλά και για την πορεία του αθλήματος μέσα από τον εκσυγχρονισμό λειτουργιάς της Ομοσπονδίας».