Skip to main content

Λιόλιος: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Τάκη Τσαγκρώνη

Με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΣΚΑΗ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, συναντήθηκε ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα συζήτησε με τον δήμαρχο Πατρέων, μεταξύ άλλων, για το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, με τους δύο άνδρες να συζητούν για την ανάγκη ανάπτυξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού και η σημασία της άθλησης για την ανάπτυξη της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου.

Εν συνεχεία ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ,επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Αττικής, και γνωστό φίλο του μπάσκετ, Νεκτάριο Φαρμάκη. Ο κος Λιόλιος έχει πολλές φορές τονίσει την ανάγκη συνεργασίας με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς θεωρεί πως κάτι τέτοιο συνιστά βασικό παράγοντα για τη μετάβαση σε μία εποχή εξωστρέφειας για την ΕΟΚ.

Με την άποψη του κου Λιόλιου συμφώνησε και ο Περιφερειάρχης, ο οποίος αναφέρθηκε στις κοινωνικές διατάξεις του μπάσκετ, αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη που προσφέρει αυτό, σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο».

Τέλος, ο υποψήφιος πρόεδρο της Ομοσπονδίας, το μεσημέρι της Παρασκευής (25/9) συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΕΣΚΗ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, με τους δύο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα και να συζητούν διάφορα θέματα που αφορούν το τοπικό μπάσκετ, αλά και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το μπάσκετ, μέσα στα επόμενα χρόνια.