Skip to main content

Πανελλήνιο Εφήβων – Με 2Χ2 στα ημιτελικά το Περιστέρι

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το Περιστέρι, που επικράτησε με άνεση του Κάδμου, όπως δείχνει το τελικό 72-26, εξασφαλίζοντας μία θέση στην τετράδα του τουρνουά.

13 πόντους σημείωσε ο Σταυρακόπουλος, με τον Μπέμπελο να έχει 11 για το Περιστέρι, ενώ για τον Κάδμο, ο Μπότσης είχε 14.

Διαιτητές: Κατσαπρακάκης, Σκανδαλάκης, Ξυλάς

Δεκάλεπτα: 7-11, 13-33, 20-53, 26-72

Κάδμος (Αναστασίου): Σκούμας, Θεοδώρου 8, Αναστασίου Δ., Ευαγγελίου Γιούργκεν, Μπόγρης, Ευαγγελίου Γιουτζίν, Λυμπερίου, Αναστασίου Δ.Μ., Τούτουζας 4, Μελετίου, Μπότσης 14(1).

Περιστέρι (Παπαμάρκος): Φύτρος 10(1), Μπιλαλής 10, Μπέμπελος 11(1), Ντιπτσής 5, Μανιάς, Μαραγκουδάκης 8, Βλαχογιάννης, Μπουντούρης, Καμπερίδης 1, Φίλιππας 10, Ζούγρης 4, Σταυρακόπουλος 13(3).

Δηλώσεις

Γιώργος Μπόγρης (παίκτης Κάδμου): «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο ματς, στηριζόμενοι κυρίως στην καλή μας άμυνα. Μετά όμως κολλήσαμε στην επίθεση, με τον αντίπαλο να κλείνει καλά τους χώρους. Από ένα σημεία και έπειτα, έπαιξε ρόλο και η κόπωση».

Αλέξης Καμπερίδης (παίκτης Περιστερίου): «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς σε όλους τους τομείς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο την πρώτη θέση αρχικά στον όμιλό μας. Έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι με τον Προμηθέα, θα δουλέψουμε στην αυριανή προπόνηση και ελπίζω ότι θα κάνουμε τρεις τις νίκες μας».