Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων– Κιτρινόμαυρη η κορυφή του Α’ Ομίλου

Ο Άρης ήταν ο νικητής του ντέρμπι κορυφής του Α’ Ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων της Θεσσαλονίκης, με τις «κιτρινόμαυρες» να επικρατούν του Παναθηναϊκού με 47-38, κάνοντας το 3Χ3.

Το τριφύλλι προηγήθηκε με 34-26 στο φινάλε της τρίτης περιόδου, όμως ο Άρης κρατούσε τα καλύτερα για το φινάλε και με ένα επιμέρους 4-21 (!), πήρε την νίκη.

13 πόντοι και οκτώ ριμπάουντ ήταν ο απολογισμός της Δροσούνη, με την Κυρπιζλίδου να έχει 11 πόντους και ισάριθμα ριμπάουντ.

Για τον Παναθηναϊκό, 10 πόντους είχε η Παλάσκα και οκτώ πόντους με 13 ριμπάουντ η Ζιάκα.

Διαιτητές: Κατωτικίδης-Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου
Δεκάλεπτα: 12-12, 24-14, 34-26, 38-47
Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης): Ζιάκα 8, Γιαννακοπούλου, Ιωάννου Β. 8, Μελέτη, Μπάτσιου, Γρηγοροπούλου 2, Παναγιωτοπούλου 4, Παλάσκα 10(2), Φεράκη 3, Φραγκούλη Θ. 3(1).
Άρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 3(1), Κιρπιζλίδου 11, Παρακεντέ 2, Ρίμπα Τσαχτσίρα, Κουμαντσιώτου 9, Καλόγηρου, Βλάχου Κ., Δροσούνη 13, Βλάχου Μ., Βαλαβάνη, Ευφραιμίδου 9(3).

Δηλώσεις
Αναστασία Δροσούνη (αθλήτρια, Άρης): «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ηταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι στο οποίο παρόλο που ήμασταν πίσω στο ημίχρονο, βγάλαμε ψυχή και όλες μαζί η μία για την άλλη, ξεκινώντας από την άμυνα κρατήσαμε το σκορ και πήραμε τη νίκη».
Βασιλική Ιωάννου (αθλήτρια, Παναθηναϊκός): «Συγχαρητήρια στον Άρη. Τα δώσαμε όλα για τη νίκη, αλλά στα τελευταία λεπτά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για το αυριανό παιχνίδι με στόχο να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».