Skip to main content

ΕΟΚ – Ραντεβού στην Νεμέα για… minibasket στα γαλανόλευκα

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του μπάσκετ μέσα από το πρόγραμμα της FIBA Europe Youth Development Fund, η ΕΟΚ διοργανώνει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η αγάπη για το μπάσκετ αρχίζει από τις πολύ μικρές ηλικίες και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το γνωρίζει πολύ καλά. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του αθλήματος και μέσα από το πρόγραμμα FIBA Europe Youth Development Fund είναι έτοιμη για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ με το Jamboree MiniBasket σε συνεργασία και με την υποστήριξη της ΕΚΟ, Μεγάλου Χορηγού της Ε.Ο.Κ. 

Η Νεμέα είναι ο κρίκος που έρχεται να προστεθεί σε αυτή τη μεγάλη αλυσίδα που φτιάχνεται. Σε έναν τόπο που ζει και αναπνέει από την εποχή των μύθων μέχρι σήμερα θα φιλοξενηθεί στις 4 και 5 Φεβρουαρίου μια μεγάλη γιορτή του μπάσκετ με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά, τα οποία θα περιμένουμε στις 09.00 στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Το τουρνουά έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και σκοπό τη γνωριμία παιδιών δημοτικού (11-12 ετών) με το άθλημα, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητές του Minibasket, όπως τις χαμηλέςμπασκέτες, τις μικρότερες μπάλες καθώς και τη γενικότερη φιλοσοφία του παιχνιδιού χωρίς σκορ και νικητή. Ραντεβού στη Νεμέα!