Skip to main content

Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική: MVP ο Σαμοντούροβ – Οι κορυφαίοι του Final 8 (pics, vid)

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην Πάτρα το Final 8 του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική tournament, με την MEGA να επικρατεί στον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού και στην συνέχεια να ακολουθούν οι απονομές των κορυφαίων της διοργάνωσης.

Το βραβείο του MVP του τουρνουά κατέληξε στα χέρια του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, με τον Θοδωρή Παπαλουκά να βραβεύει το αστέρι του Παναθηναϊκού.

Πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε ο Λευτέρης Λιοτόπουλος της ΔΕΚΑ, πρώτος σε ασίστ ήταν ο Γιάννης Κομνιανίδης από την ομάδα Rising Stars North, πρώτος ριμπάουντερ ο Στράτος Καλλιοντζής του ΠΑΟΚ. Τις απονομές έκαναν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σύμβουλος πλέον του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ. Ο Λάμπρος Τάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ έδωσε τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Διαμαντόπουλος, εκπρόσωπο της Εθνικής Ασφαλιστικής για την συνολική συμβολή της στη διεξαγωγή του Rising Stars.

Η All Star πεντάδα του Final 8 είναι η εξής:  

Νίκος Σοϊλεμετζίδης (Προμηθέας Π.)

Νίκος Χιτικούδης (rising Stars)

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (Παναθηναϊκός)

Ευστράτιος Καλλιοντζής (ΠΑΟΚ)

Μπόγκολιουμ Μάρκοβιτς (Mega MIS)

Τις απονομές έκαναν οι επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής.

Τιμητικές πλακέτες πήραν οι ομάδες ΔΕΚΑ, Ολυμπιακός από τα χέρια του Κώστα Τσαρτσαρή, ΠΑΟΚ, Προμηθέας Πάτρας από τον Νίκο Σταυρόπουλο, Περιστέρι από τον Λάμπρο Τάκη που στην τελική κατάταξη τερμάτισαν στις θέσεις από 4 έως 8.

Στην ομάδα Rising Stars, η οποία κατέκτησε την Τρίτη θέση τα αναμνηστικά έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Αχαϊας- Ηλείας, Παναγιώτης Λυκούδης.

Στον φιναλίστ Παναθηναϊκό την απονομή έκανε ο Τάκης Πετρόπουλος, αντιδήμαρχος Πατρέων.

Στην Mega MIS, που νίκησε στον τελικό του Final 8 τα μετάλλια έδωσε ο εκπρόσωπος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Βασίλης Διαμαντόπουλος. Το τρόπαιο έδωσε στην ομάδα από τη Σερβία ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος.