Skip to main content

Ν.Ο Σαρωνίδας: «Απαιτούμε σεβασμό στην προσπάθεια μας για άνοδο, οι διαιτητές έδωσαν “ετσιθελικά” την νίκη στον αντίπαλο» (vid)

Η Σαρωνίδα γνώρισε την ήττα από τον Φίλιππο Περιστερίου με 62-60, στο πλαίσιο των Play Offs της Β’ ΕΣΚΑ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του ΝΟΣ «φωνάζουν» για την τελευταία φάση του αγώνα και συγκεκριμένα για φάουλ πάνω στον Μπίρμπα, στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οδηγείται σε πέμπτο ματς…
 
Την απόλυτη ψυχρολουσία δέχτηκε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας στο κλειστό της Χωράφας, με τον Φίλιππο Περιστερίου να παίρνει τη νίκη (62-60). Με αυτόν τον τρόπο έκανε το 2-2 στη σειρά των ματς, ενώ όλα θα κριθούν στην τελευταία αναμέτρηση για την Β’ φάση του πρώτου ομίλου για τη Β' ΕΣΚΑ και την εντός έδρας αναμέτρηση για τον ΝΟΣ (25/4).
 
Δυστυχώς, η αναμέτρηση επισκιάστηκε από την τελευταία φάση, η οποία έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον τελικό νικητή, όταν ο Μπίρμπας προσπάθησε να πετύχει καλάθι, του έγινε πεντακάθαρο φάουλ, όμως οι διαιτητές δεν έδωσαν την παράβαση, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στην εκπνοή. Είναι πραγματικά λυπηρό, να βλέπουμε αθλητικούς αγώνες με τέτοιες κάκιστες διαιτησίες.
 
Σε μία αρκετά κλειστή αναμέτρηση, η Σαρωνίδα προσπάθησε να μείνει ζωντανή, είχε το προβάδισμα, όμως το τρίποντο «μαχαιριά» του Ροδόπουλου απ’ τα 8,5 μέτρα έδωσε βραχεία κεφαλή στην ομάδα του Περιστερίου. Με 20” να απομένουν στο ρολόι, ο ΝΟΣ προσπάθησε να βρει σκορ, όμως η εξέλιξη της φάσης βρήκε νικητές τους γηπεδούχους.
 
Από πλευράς ΝΟΣ ξεχώρισαν οι νεαροί Κοζοκάρου και Μόμτσος, οι οποίοι «βγήκαν» μπροστά, ενώ όλη η ομάδα και οι εναπομείναντες παίκτες έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
Να σημειωθεί πως για την τελευταία φάση, ο Πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας, προς τιμήν του παραδέχτηκε την παράβαση, η οποία φυσικά ποτέ δεν σφυρίχθηκε!
 
Πλέον, όπως αναφέραμε, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στη σημαντικότερη αναμέτρηση, στο πέμπτο ματς, με την απόλυτη ισοπαλία, αλλά την έδρα να έχει τον πρώτο λόγο!
 
Γι’ αυτό, ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής καλείται να στηρίξει την ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σαρωνίδας, η οποία παλεύει καθ’ όλη τη σεζόν για το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου. Η παρουσία των φιλάθλων μας αποτελεί τη δύναμή μας!

Ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ απαιτεί σεβασμό, στις προσπάθειες που κάνει για να κατακτήσει το εισιτήριο της ανόδου ΚΑΙ τη φετινή σεζόν! Ο σύλλογος διαχρονικά και συνειδητά δεν επιθυμεί να ασχολείται με διαιτητικές αποφάσεις!

Η φάση όμως όπου έκρινε την αναμέτρηση στο Κλειστό της Χωράφας, δεν μπορεί να μας αφήσει ασυγκίνητους.

Με το σκορ στο 62-60, οι διαιτητές Ουσταμπασίδης Ρήγας και Ανδρεόπουλος Αλέξανδρος, αποφάσισαν ετσιθελικά να "δώσουν" τη νίκη στον αντίπαλο.

Στην τελευταία φάση του αγώνα υπάρχει φάουλ ψηλά, πάνω στο νούμερο 8 (Νεκτάριος Μπίρμπας), το οποίο δε δίνεται!

Ας ελπίσουμε πως θα είναι το τελευταίο κακό βράδυ διαιτητών και οι αναμετρήσεις θα κρίνονται καθαρά και μόνο στις προσπάθειες των παικτών!