Skip to main content

Τέλος ο Καυκής από τον ΝΕΟΛ: «Στο Ληξούρι έκανα σχέσεις ζωής» (vid, pics)

Η ήττα – αποκλεισμός του ΝΕΟΛ από τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο των Play Offs της National League 1, αποτέλεσε το… κύκνειο άσμα του Παναγιώτη Καυκή στον πάγκο της ομάδας του Ληξουρίου, καθώς ο Έλληνας προπονητής, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμόνι της ομάδας, μετά από 1 ½ χρόνο.

Ρεπορτάζ – Εικόνες – Βίντεο: Μάκης Λεκατσάς  

«Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα, και είμαι ιδιαίτερα φορτισμένος, και μιλώντας πριν με τα παιδιά στα αποδυτήρια τους ευχαρίστησα γιατί ήταν μάγκες και πετύχαμε πολλά μέσα στη χρονιά ,η ομάδα έπαιξε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα πλέι-οφ διεκδικώντας την άνοδο, και παλέψαμε πολύ για αυτό», δήλωσε ο πρώην, πλέον, προπονητής του ΝΕΟΛ¨στο "kefaloniafocus" και τον Μάκη Λεκατσά.

Ο Παναγιώτης Καυκής κλείνοντας τον κύκλο του στην ομάδα του ΝΕΟΛ ευχαρίστησε τη διοίκηση:

«Ότι τους ζήτησα  ήταν εκεί και με στήριξαν στο έργο μου, και όλους μέσα στην ομάδα που βοηθήσαν στο έργο μου και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν και σήμερα εδώ και μας στήριξε όπως όλη τη χρονιά. Αυτό που μετράει είναι στο Ληξούρι έκανα σχέσεις ζωής, κλείνοντας έναν κύκλο στην προπονητική μου καριέρα, και επιστρέφοντας στην οικογένεια μου και στα κοντά στα παιδιά μου», ήταν τα λόγια του Καυκή, που αμέσως μετά αποχώρησε για τα αποδυτήρια φανερά συγκινημένος.