Skip to main content

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Ανακοίνωσε Κατσούρρι, ανανέωσε Μητρόπαπα

Η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Ίντερ Κατσούρρι καθώς και την ανανέωση συνεργασίας της με τον 30χρονο Αναστάση Μητρόπαπα.

Η ανακοίνωση του Κατσούρρι:

«-Ίντερ Κατσουρρι SIGNED 

Η οικογένεια της Αναγέννηση BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας Ιντερ Κατσούρρι. Ο νεαρός πολλά υποσχόμενος αθλητής έρχεται στην ομάδα μας με στόχο να προσφέρει ζωντάνια και μαχητικότητα στο σύνολο της. Αποτελεί από τους φέρελπις αθλητές του νησιού μας. Πέρσι πήρε πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες καταφέρνοντας να κερδίσει τα… βλέμματα με την παρουσία του στα παρκε.

Ο Ιντερ είναι 19 χρόνων, έχει ύψους 1,82 και αγωνίζεται ως play maker. Οσον αφορά το παρελθόν ξεκίνησε από το Δειλινό, ακολούθησε η παρουσία του στον Ηροδοτο, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηράκλειο ΟΑΑ αποτελώντας έναν από τους καθοριστικούς παίκτες του συνόλου, τόσο στο τοπικό όσο και την National League 2 την αγωνιστική χρόνια 2023-2024 πήρε για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής.

Welcome to the green family

Μετά την υπογραφή ο Ιντερ είπε:

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την δυνατότητα να παίξω σε μια υψηλότερη κατηγορία με την ομάδα την Αναγέννησης. Εύχομαι να έχουμε υγεία, μέσα και έξω από το γήπεδο, όρεξη για δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα»

Η ανακοίνωση του Μητρόπαπα:

- Η οικογένεια της @anagennisibc ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αναστάση Μητρόπαπα. Η «ήρεμη δύναμη» της ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει στο σύνολο και την αγωνιστική σεζόν 2024-2025. Στην κοινή μας πορεία ο αθλητής έχει υπάρξει καθοριστικός σε κομβικά παιχνίδια της Αναγέννησης, ενώ η παρουσία του στην ομάδα δίνει σιγουριά στο «ζωγραφιστό».

Ο Μητροπαπας αγωνίζεται ως Power Forward, έχει ύψος 1,98 και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ, της ΑΕΚ Άργους, του Ηροδοτο, του Ηράκλειο και του Εργοτελη.

The power of silence is here

Μετά την υπογραφή ο Αναστάσης είπε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που γι ακόμα μια χρονιά θ’ αποτελεσω μέλος της ομάδας του Αρκαλοχωρίου. Όπως κάθε χρόνο θέτουμε ψηλά τον πήχη και ανυπομονώ να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ».