Skip to main content

Πανελλήνιος: Δικός του ο Ζαρκαδούλας

Ο Πανελλήνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ Βασίλη Ζαρκαδούλα, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά πέρυσι στη National League 1 με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελληνίου:

«Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει ακόμη τρεις μεταγραφές για τη νέα σεζόν, με την απόκτηση των αθλητών Βασίλη Ζαρκαδούλα 23χρ 1.94, Μιχαήλ Άγγελου Αρφαρά 20χρ 1.96 και Δημήτρη Λιβανού 25χρ 2.04.

Ο Βασίλης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στην Elite league. Τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στην ακαδημία της ΑΕΚ .Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Δούκα, Εθνικό στην Β Εθνική και στην Elite league με την ομάδα της Καβάλας και της ΝΕ Μεγαρίδας.

Ο Μιχαήλ το 2020 (ο 16χρόνος τότε Ροδίτης) ταξίδεψε στην Αθήνα με την ομάδα του Κολοσσό Ρόδου για τον Final 6 του κυπέλλου Ελλάδος. (Ολυμπιακό Παναθηναϊκό ΠΑΟΚ Πανιώνιος Προμηθέας Πατρών και Κεραυνός Λάρισας) και ήταν ο ηγέτης της ομάδας του καταφέρνοντας να πάρει μια σημαντική διάκριση αφού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά. Ενδιαφέρθηκαν πολλές ομάδες ελληνικές και ξένες και κατέληξε στον Ολυμπιακό. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη στην Elite league. Έχει αγωνιστεί ακόμα με διπλό δελτίο από τον Ολυμπιακό στο Ψυχικό (Elite league ) και τη Δάφνη Δαφνίου (National league 1).

Ο Δημήτρης αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Ακαδημίας Ελευσίνας στην National league 2. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ρεθύμνου και σε ηλικία 18 ετών ανέβηκε στην Αθήνα και αγωνίστηκε με τον Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας που πανηγύρισε την άνοδο στην Α ΕΣΚΑ. Μετά αγωνίστηκε δύο χρόνια στον Εθνικό στην Β Εθνική, το 2022 πήγε στο Δούκα και συνεργάστηκε με τον κόουτς Σορώτο αφού ήταν στις πρώτες θέσεις της λίστας του, για να δυναμώσει την ομάδα στην ρακέτα.

Καλωσήρθατε στην οικογένεια του Πανελληνίου και σας ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».