Skip to main content

Από τον Πανιώνιο στο Αιγάλεω ο Παπαδιονυσίου

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Αιγάλεω, ενόψει του πρωταθλήματος της National League. Το Σίτι προχώρησε στην ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Στάθη Παπαδιονυσίου, που την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Στάθη Παπαδιονυσιου.

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 1992 κι έχει ύψος 1,95μ.

Αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΕΚ, Παγκράτι, Αίολο Αστακού, Ηρακλή, Χαρίλαο Τρικούπη (δύο θητείες), Ολυμπιακό Β’- Αναπτυξιακή ομάδα και Πανιώνιο.

Τη σεζόν 2019-2020 πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League με την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη όπου ήταν συμπαίκτης με τον Τάσο Αντωνάκη και τον Γιάννη Σαχπατζίδη. Επίσης κατέκτησε την άνοδο στην Basket League και την περίοδο 2020-2021 με την Αναπτυξιακή Ομάδα του Ολυμπιακού.

Τη σεζόν 2021-2022 αγωνίστηκε στο Χαρίλαο Τρικούπη στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2022-2023 κατέκτησε την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν αλλά και το Κύπελλο Εθνικών Κατηγοριών (UNICEF TROPHY). Φέτος κατέκτησε την άνοδο στη Basket League όπως επίσης και το Κύπελλο Εθνικών Κατηγοριών (UNICEF TROPHY).

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!