Skip to main content

Αίολος Αγυιάς: Αναδόμηση στο ρόστερ ανανεώνοντας τέσσερις, αποχαιρετώντας οκτώ παίκτες

 

Η ανακοίνωση του Αιόλου:

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με 4 παίκτες της ομάδας μας. Για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα μας θα συνεχίσουν οι Γιάννης Θανόπουλος (1,91 – 33 ετών, 10,5 π., 31 τριπ.), Βασίλης Νιφόρας (2,03 – 33 ετών, 11,3 π., 18 τριπ.), Στέλιος Χατζόπουλος (1,90 – 20 ετών, 14,8 π., 3 τριπ.) και Φίλιππος Φραντζής (2,01 – 30 ετών, 9,8 π., 28 τριπ.), που συνέβαλαν τα μέγιστα στην περσινή αγωνιστική σεζόν!

Κρατώντας έμπειρους παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας μας, προετοιμαζόμαστε δυναμικά για την 3η συνεχόμενη σεζόν στη #NationalLeague1, με στόχο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να χαρίσουμε στους φιλάθλους μας αξέχαστες στιγμές!

Η διοίκηση του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στους παίκτες για την νέα αγωνιστική χρονιά!

- Η διοίκηση του A.O. Αίολου Αγυιάς ξεκινώντας τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική χρονιά, ξεκινάει το χτίσιμο της ομάδας για το Πρωτάθλημα της #NationalLeague1 για το 2024- 2025!

Στα πλαίσια των ανανεώσεων, οι αθλητές που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας είναι τη νέα αγωνιστική χρονιά είναι:

- Παπαφωτίου Φώτιος

- Μιλητσόπουλος Γιώργος

- Χριστόπουλος Ηλίας

- Αλαφοδήμος Γεώργιος

- Κέκερης Αναστάσιος

- Παπανδρεόπουλος Αλέξανδρος

- Κολσούζογλου Κυριάκος

- Βαλαής Νικήτας

Η Διοίκηση του Α.Ο. Αίολου Αγυιάς, τους ευχαριστεί όλους για την συνεισφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αθλητική τους σταδιοδρομία!».