Skip to main content

Ράλλης: "Ο ΟΦΗ είναι η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα"

 Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του EOK WebRadio, όπου μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της National League 1 και τους στόχους της.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Για την πρεμιέρα απέναντι στο Παγκράτι (05/10): «Είναι μια ομάδα που δεν έχουμε δει παιχνίδι της ή και να είχαμε δει δε θα είχαμε δει με τον καινούριο προπονητή της. Σίγουρα το scouting πάει στο ατομικό κομμάτι των παιδιών. Έχει κάνει μια ανανέωση το Παγκράτι, έχει πάρει παιδιά, νομίζω ότι θα είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Έχει αρκετά έμπειρα παιδιά σε όλες τις θέσεις. Είναι μια ομάδα που έχει 7-8 παιδιά τα οποία μπορούν να κάνουν τη “ζημιά”. Από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας τα παλιά χρόνια. Με τρομερή έδρα, όταν η ομάδα έχει κίνητρο και πάει καλά».

Για την ομάδα του και για το πρωτάθλημα: «Είμαστε μια ομάδα που έχει έναν βασικό “κορμό”, έχουμε αλλάξει τα δύο playmaker. Έχουμε έναν “κορμό”, αλλά όταν αλλάζεις τα δύο playmaker η ομάδα διαφοροποιείται κατά πολύ. Είμαστε μια έμπειρη ομάδα στη κατηγορία, μια ομάδα που έχει έμπειρα παιδιά. Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βάζουμε και ένα νέο παιδί. Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν είναι πολύ εύκολο να έρθουν στην Κρήτη και με τα δεδομένα που υπάρχουν. Για το πρωτάθλημα ό,τι και να πούμε, αν εξαιρέσουμε το Αιγάλεω που βλέπουμε ότι έχει βρει ρυθμό, μπορεί να πέσουμε έξω. Οποιοσδήποτε μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

Για το μπάσκετ που θα παρουσιάσουν: «Δεν έχουμε να παρουσιάσουμε διαφορετικό στυλ μπάσκετ. Έχουμε αρκετά έμπειρα παιδιά. Θεωρώ ότι στο πέντε-πέντε είμαστε μια πολύ καλή ομάδα στη κατηγορία. Θα πρέπει να δούμε λίγο καλύτερα σε σχέση με πέρσι το αμυντικό κομμάτι».

Για το ότι είναι πολλά χρόνια προπονητής στον ΟΦΗ: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή. Ο ΟΦΗ είναι ο μεγαλύτερος επαρχιακός σύλλογος στην Ελλάδα. Είναι πολύ μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής του ΟΦΗ, έχει πάρα πολύ κόσμο στην Κρήτη. Έχει κόσμο που στηρίζει αποκλειστικά τον ΟΦΗ».