Skip to main content

National League 2 - Επιστολή διαμαρτυρίας του Ίκαρου Καλλιθέας στην ΚΕΔ (vid)

Επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΟΔΚΕ απέστειλε ο Ίκαρος Καλλιθέας μετά την ήττα από την ΑΣ Πέρα, με τους κόκκινους να κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. 

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς ΚΕΔ- ΕΟΚ

Αξιότιμοι κύριοι,

Με το παρόν μέιλ θα θέλαμε να εκφράσουμε τη δυσαρέσκεια μας για την  ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ  που προξένησαν οι διαιτητές του αγώνα της ομάδας μας ΑΕ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ -ΑΣ ΠΕΡΑ 72-73 για το 2ο όμιλο της NL2.

Δυστυχώς η αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ομάδα μας καθώς γίναμε μάρτυρες μιας εξωπραγματικής αλλοίωσης αποτελέσματος σε ένα αγώνα ντέρμπυ 40 λεπτών που οι διαιτητικές αποφάσεις ξεπέρασαν το όριο του ανθρώπινου λάθους .

Για να μη γινόμαστε κουραστικοί επισυνάπτουμε το λινκ ολόκληρου του αγώνα ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας για την απόδοση των διαιτητών.

Εκεί που θέλουμε όμως να σταθούμε είναι η φάση που έκρινε τον αγώνα και αναμφισβήτητα αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα στο 39:40 με το σκορ 72-72 σε μία φάση που ο αθλητής μας Νο 14 Τσολάκης Ν. προσπάθησε να γίνει κάτοχος της μπάλας δέχθηκε αντιαθλητικό σπρώξιμο στον αέρα από αντίπαλο του με αποτέλεσμα να καταλήξει στα κάγκελα της εξέδρα και ευτυχώς  ελαφρά τραυματισμένος.(επισυνάπτουμε τη φάση) Προς έκπληξη όλων η διαιτητής κα ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ ΡΕΓΓΙΝΑ όντας μπροστά στη φάση 3 μέτρα με πεντακάθαρη εικόνα αποφάσισε να ΜΗΝ σφυριξει  το φάουλ και ακόμη και ο πρώτος διαιτητής κος ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ που επίσης είχε καθαρή εικόνα να πράξει το ίδιο, στη συνέχεια της φάσης έδωσε αβίαστα φάουλ εις βάρος της ομάδας μας με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται με αυτό το τρόπο.

Καταλαβαίνουμε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και πως κάθε αγωνιστική συμβαίνουν ίδια  και χειρότερα αλλά κάποια στιγμή πρέπει όλοι να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ! ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ,ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Ο Κος ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ (αξιολογημένος Β εθνική), σε όλο το παιχνίδι είχε συνεχόμενα σφυρίγματα εις βάρος της ομάδας μας με αποκορύφωμα το non call τη κρίσιμη στιγμή του αγώνα ,θέλουμε να πιστεύουμε στην ανεπάρκεια του για τέτοιους αγώνες .

Η κα ΑΝΤΩΝΕΛΟΥ (αξιολογημένη Γ ΕΘΝΙΚΗ),ανεπαρκής και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ, χρειάζεται πολλούς αγώνες τοπικού πρωταθλήματος για να ξαναορίστει σε αγώνα εθνικής κατηγορίας.

Ο κος ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ((αξιολογημένος Γ ΕΘΝΙΚΗ) δεν εμπλεκόταν στη κρίσιμη φάση λόγω θέσης και οπτικού πεδίου.

Κύριοι ,ΞΈΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ξέρουμε πως οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη όπως όλοι, παίκτες και προπονητές το καταλαβαίνουμε ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ! ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ. ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Έχουμε στη διάθεση σας  επιλεγμένες φάσεις-λάθη διαιτητικά που αποδεικνύουν την ανεπάρκεια των συγκεκριμένων διαιτητών, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΜΕ .

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ,ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

Είμαστε στη διάθεση σας

Mε τιμή

Για τον ΑΕ ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ΓΓ

Παύλος Ανδρέου

Ο πρόεδρος

Γεώργιος Σαραντης».