Skip to main content

Καρατζάς: «Οι δηλώσεις μου ήταν απόρροια συναισθηματικής φόρτισης λόγω του αποτελέσματος, δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους διαιτητές»

Η ήττα του Πανναξιακού από την Ακαδημία Ελευσίνας, για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 2, είχε προκαλέσει την έκρηξη του προπονητή της ομάδας της Νάξου, Αλέξη Καρατζά, ο οποίος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportcyclades.gr», είχε κάνει λόγο για κλοπή του αποτελέσματος.

Ο, πρώην πλέον, προπονητής του Πανναξιακού, με διευκρινιστική του δήλωση, ξεκαθαρίζει πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει τους διαιτητές της αναμέτρησης, καθώς, όπως τόνισε, όσα υποστήριξε έγιναν υπό το καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης, από το αρνητικό αποτέλεσμα που είχε προηγηθεί.

Αναλυτικά:

Θεωρώ χρέος μου να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση, τα όσα ανέφερα σε συνέντευξη που παραχώρησα μετά το τέλος του αγώνα ΑΟ Πανναξιακός – Ακαδημία Μπάσκετ Ελευσίνας (National League 2).

Με τις δημόσιες δηλώσεις μου που ενδεχομένως παρερμηνεύτηκαν, δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω την τιμή και την υπόληψη των διαιτητών, ούτε και εν γένει το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Οι εν λόγω δηλώσεις είναι απόρροια της συναισθηματικής φόρτισης που βρισκόμουν λόγω του αποτελέσματος του αγώνα και ενδεχόμενης αδικίας της (πρώην πλέον) ομάδας μου. Δεσμεύομαι από εδώ και στο εξής να απέχω από δηλώσεις και συμπεριφορές που θίγουν την φήμη και την ακεραιότητα του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης και να συμβάλλω στην προστασία και την εξέλιξη του.

Μετά τιμής,

Αλέξης Καρατζάς