Skip to main content

Ν.Ο Σαρωνίδας: Στόχος να πρωταγωνιστήσει στη National League 2, κάνοντας τις ανάλογες μεταγραφικές κινήσεις

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας αποτελεί έναν εκ των τεσσάρων συλλόγων, όπου έλαβαν από την ΕΟΚ μία wild card για το απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 2. Η ομάδα της Σαρωνίδας τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος, ενώ στόχος των ανθρώπων του συλλόγου είναι να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις ουσίας και ποιότητας, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά.

Φυσικά, ο ΝΟΣ διατηρούσε νεαρής ηλικίας ικανούς παίκτες, από τη συμμετοχή στη Β’ ΕΣΚΑ, αποτελώντας τον βασικό κορμό της ομάδας. Καθώς διαχρονικός στόχος του συλλόγου είναι να αναδειχθούν ταλέντα, από τις Ακαδημίες, αλλά και μέσω της ανδρικής ομάδας.

Μετά τις αποχωρήσεις των έμπειρων Μπίρμπα και Βελιζιώτη, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα τα τελευταία χρόνια, το κενό θα αναπληρωθεί με εξίσου ποιοτικές λύσεις. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλους στο σύλλογο, η συμμετοχή σε Εθνική Κατηγορία. Ήδη, ξεχωρίζουν οι μεταγραφικές κινήσεις του ΝΟΣ, καθώς έχει έρθει σε επίσημη συμφωνία με τον Δημήτρη Γιανναλέτσο (σημαίας της Νήαρ Ήστ, έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Πειραιώς, Χολαργό, Πανερυθραϊκό, Αμύντα, Ερμή Σχηματαρίου), αλλά και με τον Μιχάλη Δελίδη (ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα, 22/7). Παίκτες έμπειροι, με εικόνες και παραστάσεις ανωτέρων κατηγοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται ακόμη τρεις κινήσεις, οι οποίες θα κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση. Οι άνθρωποι του ΝΟΣ ψάχνουν τον σέντερ που θα πλαισιώσει τον Γιανναλέτσο, καθώς επίσης και γκαρντ, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Φυσικά, τα ραντάρ του ΝΟΣ «σκανάρουν» τη μεταγραφική αγορά και για αθλητές ηλικίας 19-22 ετών, οι οποίοι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα της Σαρωνίδας.

Τέλος, ως προς τις παραμονές, σύμφωνα με πληροφορίες οι νεαροί ταλαντούχοι Σταύρος Τσόλας, Λάζαρος Καλλιαμπάκος, Βλαντιμίρ Κοζοκάρου, καθώς και ο «Βενιαμίν» Γιάννης Μόμτσος θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, ενώ μέσα από τη σκληρή δουλειά αναμένεται να «λάμψουν». Κάτι που έκαναν και τα χρόνια όπου ο ΝΟΣ αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. Όπως επίσης, κι ο δεινός σκόρερ Μανώλης Χασάπης, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής σεζόν, με τον σκληρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού συνδέσμου), ο οποίος όμως μετρά αντίστροφα για την επάνοδο στα παρκέ.