Skip to main content

Εθνική Ανδρών – Χωρίς Ρογκαβόπουλο στην Λετονία

Ο Έλληνας διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο και αποφάσισε να προφυλαχθεί.

Στην Ρίγα ολοκληρώνει η Εθνική Ανδρών τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του ομίλου Λετονία (27/2, 19.30), σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν… σφραγίσει το εισιτήριο τους για την τελική φάση.

Η «γαλανόλευκη» αποστολή αναχωρεί για την Ρίγα το πρωί της Κυριακής (26/2), με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να ανακοινώνει την 12μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στην Λετονία, μετά το φινάλε της προπόνησης του Σαββάτου (25/2).

Από αυτήν απουσιάζει το όνομα του MVP του θριάμβου επί της Σερβίας, Νίκου Ρογκαβόπουλου.

Ο Έλληνας «μπόμπερ» ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο, με το προπονητικό τιμ να αποφασίζει να τον προφυλάξει και τον παίκτη να υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ομηρος Νετζήπογλου με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να τους ευχαριστεί όλους για την ουσιαστική συμμετοχή που είχαν στην κοινή προσπάθεια.

Αναλυτικά την 12άδα της Εθνικής Ανδρών αποτελούν οι:

Κώστας Γόντικας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, , Λευτέρης Μαντζούκας, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραϊτης, , Τζορτζ Πάπας, , Γιώργος Τανούλης, Βασίλης Τολιόπουλος, , Δημήτρης Φλιώνης, Μανώλης Χατζηδάκης, , Νίκος Χουγκάζ.