Skip to main content

Ζιάγκος: «Νιώθουμε ότι κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση»

Τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια σημείωσε στην Γευγελή η Εθνική Εφήβων, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 της Σερβίας, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να αναφέρεται σε αυτό το τριήμερο των αγώνων.  

“Είμαστε καταρχάς πανευτυχείς που επιστρέφουμε όλοι υγιείς μετα από ένα πολύ έντονο 15ημερο, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς την πυκνότητα των ερεθισμάτων και της πληροφορίας που δέχθηκαν τα παιδιά”, τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, για να προσθέσει:: “Κατά δεύτερον γυρίζουμε σοφότεροι, πιο δεμένοι και πιο έμπειροι”.

Αναφερόμενος στα οφέλη του τουρνουά πρόσθεσε: “Το Διεθνές Τουρνουά στο οποίο πήραμε μέρος μας εδωσε την ευκαιρία να ελέγξουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, κυρίως αναφορικά με το βαθμό αφομοίωσης της κεντρικής μας φιλοσοφίας και του στυλ παιχνιδιού μας και να αξιολογήσουμε το προπονητικό μας έργο μας μέχρι εδώ”.

Ο Ζιάγκος ξέρει πως η καλύτερη παρακαταθήκη όμως, σε μια ομάδα που έχει ταλέντο είναι και κάτι ακόμη: “Ο ζήλος των παιδιών είναι η καλύτερη επένδυσή μας αυτήν την περίοδο. Νιώθουμε ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση”.