Skip to main content

Χαρτώνας: "Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για τη συνέχεια"

 Ο Βασίλης Χαρτώνας προσέφερε σημαντική βοήθεια και στις δύο πλευρές του παρκέ στη νίκη της Εθνικής Παίδων απέναντι στην Ιταλία, δηλώνοντας πως το θετικό αποτέλεσμα ήρθε μέσω της καλής άμυνας ενώ εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να επαναπαυτούν και να είναι συγκεντρωμένοι στη συνέχεια.

Aναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Βασίλης Χαρτώνας συνέβαλλε αποφασιστικά στην κατάκτηση της τρίτης σερί νίκης της Εθνικής Παίδων επί της Ιταλίας, με θετική παρουσία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και «αθόρυβη» δουλειά σε κρίσιμα σημεία (7π., 6 ριμπ., 3 ασ., 3 κλεψ., 1 κοψ.)

Μιλώντας για την νέα επιτυχία της Εθνικής Ομάδας υπογράμμισε : «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην Ιταλία, που πάλεψε και είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς καταθέσαμε ψυχή για τη νίκη και θέλαμε να πάμε βήμα-βήμα, φάση – φάση, στον αγώνα για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, δεν αφήσαμε πολλά κενά και περιθώρια στους Ιταλούς για να βρουν λύσεις και έτσι με αυτή την πίεση, κλέψαμε πολλές μπάλες και πήραμε εύκολα καλάθια. Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα σε αυτόν τον τομέα».

Για το αήττητο στον όμιλο σχολίασε: «Το θέλαμε και το καταφέραμε, αλλά όπως είπα, βήμα-βήμα θέλαμε να το κάνουμε αυτό, κι έτσι κι έγινε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, είναι πολύ καλό που δε χάσαμε, όμως πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι για τη συνέχεια και να παίζουμε πάντα συγκεντρωμένα».

Για τη συνέχεια με την Πολωνία: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, την αντιμετωπίσαμε πριν λίγο καιρό και την γνωρίζουμε. Θα ξεκουραστούμε μία μέρα, θα τη μελετήσουμε καλά και θα μπούμε να παλέψουμε για τη νίκη».