Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Επιστροφή στις προπονήσεις με βάση το Περιστέρι

Μετά την ολιγοήμερη άδεια που ακολούθησε την κατάκτηση του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, η Εθνική Ανδρών έπιασε και πάλι δουλειά, ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αυτή τη φορά οι Έλληνες διεθνείς δεν συγκεντρώθηκαν στο φαληρικό κλειστό, αλλά στο γήπεδο του Περιστερίου. Μάλιστα, στην διάθεση του Βασίλη Σπανούλη βρέθηκαν και τέσσερις παίκτες που είχαν αποκλειστεί από την τελική 12άδα του Προολυμπιακού τουρνουά. Ο λόγος για τους Μιχάλη Λούντζη, Γιάννη Κουζέλογλου, Νίκο Χουγκάζ και Γιώργο Τανούλη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, στην πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, χώρισε τους παίκτες του σε γκρουπ, δουλεύοντας σε διαφορετικούς τομείς, μπάσκετ ή φυσικής κατάστασης, κάτι που λειτούργησε σαν… ζέσταμα, ενόψει της επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, από την Παρασκευή (12/7).

Οι προπονήσεις της «επίσημης αγαπημένης» θα συνεχιστούν στο Περιστέρι, με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί το βράδυ της Δευτέρας (15/7) για την Θεσσαλονίκη, καθώς την Τρίτη (16/7, 18:30) είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο.