Skip to main content

Εθνική Ανδρών: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τολιόπουλος, μικρού βαθμού θλάση στο μυ της ωμοπλάτης

«Λήξη συναγερμού» στο στρατόπεδο της Εθνικής Ανδρών, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Τολιόπουλου, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι με το Πουέρτο Ρίκο.

Η αρχική διάγνωση έδειξε κάκωση στην ωμοπλάτη, με τον παίκτη να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία, η οποία κάνει λόγο για μικρού βαθμού θλάση στο σχετικό μυ.

Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει φόβος για την συμμετοχή του παίκτη στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργος Τσιάρας, ταξίδεψε στην Γαλλία για να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις σε Λιλ κλαι Παρίσι και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Βασίλη Τολιόπουλο και την Εθνική ανδρών, από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής παίκτης, λόγω των έντονων ενοχλήσεων που ένιωσε μετά από ένα χτύπημα στη δεξιά ωμοπλάτη, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με το Πουέρτο Ρίκο.

Ο Τολιόπουλος έχει υποστεί μικρού βαθμού θλάση στο μυ της ωμοπλάτης, το οποίο σημαίνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να επανέλθει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Σήμερα, (17/7) με την ομάδα να έχει ρεπό, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τσιάρας ταξίδεψε στη Γαλλία για να επισκεφτεί τόσο τις εγκαταστάσεις σε Λιλ και Παρίσι, όσο και να έχει επαφές με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής.

Με το ταξίδι της Εθνικής να πλησιάζει, ο σκοπός αυτής της “χαρτογράφησης” είναι να ρυθμιστούν δια ζώσης όλες οι λεπτομέρειες της εκεί παρουσίας και διαμονής της με άμεση συνεννόηση με τους διοργανωτές.