Skip to main content

Τολιόπουλος: «Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε εκδρομή»

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες απέναντι στον Καναδά, με τον Έλληνα διεθνή να ξεκαθαρίζει πως η Εθνική ομάδα δεν ήρθε για… εκδρομή στο Παρίσι, αλλά για να διακριθεί.

«Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση προσπαθήσαμε πάρα πολύ να αντιμετωπίσαμε στα ίσα τον Καναδά. Το καταφέραμε στο 100%. Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική ομάδα, ξέραμε τι δουλειά που έπρεπε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ επιθετικά, φτάσαμε κοντά αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Έλληνα διεθνή, για να προσθέσει:

«Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, ξέρουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε και τα τρία ματς. Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε εκδρομή, παλέψαμε στα ίσια και το ίδιο θα κάνουμε και με τις άλλες δύο ομάδες».

Ερωτηθείς για τα κριτήρια απέναντι στον Καναδά, ο Τολιόπουλος τόνισε:

 «Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο. Αυτά θα τα κρίνουν οι Ολυμπιακές Ομοσπονδίες, δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτά».

Τέλος, ο Έλληνας διεθνής έδωσε το σύνθημα, για το επόμενο παιχνίδι, απέναντι στην Ισπανία: «Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, θα δούμε το βίντεο και θα είμαστε πιο έτοιμοι για το επόμενο ματς».