Skip to main content

Λιάπης: «Must-win αγώνας για εμάς, καλή δύναμη στην Θεσσαλονίκη»

«Must win» χαρακτήρισε το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Χαρίλαο Τρικούπη ο Μιχάλης Λιάπης, με τον άσο του Κολοσσού να αναφέρεται και στις δύσκολες ημέρες που περνά η Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να είστε ασφαλείς. Την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι, αν και παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και το χάσαμε στο τελευταίο σουτ.

Όμως, αυτό το ματς πέρασε και πλέον κοιτάμε μπροστά. Επόμενος αντίπαλος είναι το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ, που είναι μία καλή ομάδα. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς φέτος. Ένα ματς must-win για εμάς, στο οποίο θα πρέπει να δείξουμε ότι στο γήπεδό μας καμία ομάδα δεν θα έχει εύκολο έργο.

Από ‘κει και πέρα, το κλειδί θα είναι η άμυνα. Ό,τι και να γίνει μπροστά στην επίθεση, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό πλάνο που θα μας δώσει ο προπονητής και πρέπει να το ακολουθήσουμε και μόνο έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στον κόσμο, ο οποίος βιώνει δύσκολα αυτές τις ημέρες. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη την πατρίδα μου, που έχουν ένα μίνι lockdown και επίσης όλοι να είναι καλά μετά το τελευταίο συμβάν με τον σεισμό. Καλή δύναμη στον κόσμο και να μην σταματάει να προσεύχεται.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης