Skip to main content

Παπαθεοδώρου: «Δεν είμαστε μία ομάδα μονοδιάστατη»

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Τσμόκι Μινσκ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια των παικτών του, αλλά και στην εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής της Ένωσης:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ειδικά στην άμυνα, ήμασταν αργοί και όχι επιθετικοί. Πιστεύω ότι στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου βελτιωθήκαμε. Αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο, κάναμε την άμυνά μας σκληρή και ελέγξαμε την επίθεση της Τσμόκι. Είχαμε ένα καλό παιχνίδι στην επίθεση για 40 λεπτά. Μοιράσαμε 29 ασίστ και ηγι' αυτό κερδίσαμε».

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Δημήτρη Κατσίβελη, λέγοντας πως: «Όλοι στην ομάδα μας, από τον πιο διάσημο, μέχρι τον τελευταίο, είναι υπολογίσιμοι. Είναι εδώ για κάποιο λόγο. Ο Κατσίβελης ξεκίνησε από την άμυνα και άλλαξε τον ρυθμό του αγώνα. Ήταν και σε καλή ημέρα, σκόραρε και πάσαρε. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, να είναι όλοι χρήσιμοι».

 

Όσον αφορά το ποσοστό των βολών της ΑΕΚ κόντρα στην Τσμόκι (10/16), ο Έλληνας coach είπε: «Πρέπει να βελτιωθούμε. Οι βολές είναι σημαντικές. Κρατάμε όμως την ομαδικότητα που δείξαμε και δείχνουμε οτι δεν είμαστε η ομάδα του ενός, ούτε μία ομάδα μονοδιάστατη. Έχουμε ποιότητα, δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».