Skip to main content

Αντετοκούνμπο: «Αν οι Μπακς πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια»

Το μέλλον του στο Μιλγουόκι βλέπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε περίπτωση, φυσικά, που οι Μπακς κάνουν τις σωστές κινήσεις, όπως φάνηκε και από τις νέες δηλώσεις του Έλληνα MVP, αυτή τη φορά  σε σουηδικό Μέσο.

"Σίγουρα υπάρχουν διάφορες φήμες. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του άποψη. Εγώ αυτό που κάνω και θα συνεχίσω να κάνω, είναι το καλύτερο για την οικογένειά μου. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην είμαι στο Μιλγουόκι για πολλά χρόνια, αφού το Μιλγουόκι κι εγώ βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά. Να γίνουμε δηλαδή μία από τις καλύτερες ομάδες στην Λίγκα και να κερδίσουμε πρωταθλήματα», υποστήριξε ο «Greek Freak» ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Ναι, θέλω να είμαι νικητής. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Η οικογένεια μου είναι καλά, μπορώ να φροντίσω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου, οπότε δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα αλλά να κερδίζω".

Όσον αφορά το μέλλον του στους Μπακς, ο Γιάννης τόνισε:

"Δεν μπορώ να γνωρίζω το πλάνο. Όλα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που θα πάρουν οι Μπακς. Αν πάρουν την σωστή απόφαση, θα είμαι εκεί για πολλά χρόνια. Αν όχι, τότε βλέπουμε. Το ΝΒΑ είναι επιχείρηση και το βλέπουμε μέρα με την μέρα. Εύχομαι να μπορούμε να πετύχουμε πράγματα μαζί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Greek freak".