Skip to main content

Ελλάδα – Δύο φιλικά προετοιμασίας με Ισπανία σε Αθήνα και Μαδρίτη

Δύο φιλικές αναμετρήσεις με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, θα δώσει τον Αύγουστο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

Την είδηση έκανε γνωστή η ισπανική ομοσπονδία, η οποία ανακοίνωσε το πρόγραμμα και τα φιλικά προετοιμασίας της «ρόχα», ανάμεσα σε αυτά και οι δύο αναμετρήσεις με την Ελλάδα.

Η αρχή θα γίνει στις 9 Αυγούστου με το φιλικό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ενώ δύο ημέρες αργότερα, στις 11 Αυγούστου, θα διεξαχθεί η ρεβάνς στην Μαδρίτη.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα της «Ρόχα» θα αντιμετωπίσει τα Σκόπια την 1η Ιουλίου στην Σαραγόσα, την Γεωργία στις 4 Ιουλίου στην Τιφλίδα, την Ουκρανία στις 7 Ιουλίου στη Ρίγα, την Λιθουανία στα Κανάρια Νησιά στις 16/8 και στο Βίλνιους στις 18/8, προτού κλείσουν τις υποχρεώσεις της  εν όψει EuroBasket με εντός και εκτός έδρας αγώνες στις 24/8 και στις 27/8 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Να θυμίσουμε πως η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον Γ’ Όμιλο του Eurobasket 2022, μαζί με τις Ιταλία, Κροατία, Ουκρανία, Μ. Βρετανία και Εσθονία, ενώ η Ισπανία συμμετέχει στον Α’ Όμιλο, μαζί με τους Μαυροβούνιο, Τουρκία, Γεωργία, Βέλγιο και Βουλγαρία.