Skip to main content

Με Σπανούλη, Φασούλα και Ομπράντοβιτς οι κερκίδες του ΟΑΚΑ στο Ελλάδα-Ισπανία

Το γήπεδο του ΟΑΚΑ ήταν κατάμεστο στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία το βράδυ της Τρίτης (9/8), αλλά είχε και ιδιαίτερες παρουσίες.

Μεταξύ των θεατών, βρέθηκε ο κόουτς της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς που ήταν μαζί με τον τιμ μάνατζερ της Ζενίτ, Μάνο Παπαδόπουλο, οπού είχαν συνεργαστεί μαζί στον Παναθηναικό. Ο Σέρβος προπονητής είχε την ευκαιρία να δει και τον νυν παίκτη των ασπρόμαυρων,  Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον κουμπάρο του και προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Ιτούδη.

Επίσης, στο ΟΑΚΑ για τον φιλικό αγώνα, ήταν και ο βετεράνος γκαρντ και νυν προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα με την επίσημη αγαπημένη, έχοντας κατακτήσει ένα χρυσό στο Eurobasket 2005, ένα ασημένιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και ένα χάλκινο στο Eurobasket 2009.

Ακόμη, η "αράχνη" του ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε το παρών. Υπενθυμίζουμε ότι έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τις επιτυχίες της γαλανόλευκης της δεκαετίας του 1980 και του 1990, έχοντας  ένα χρυσό στο Eurobasket 1987 και ένα ασημένιο στο Eurobasket 1989.