Skip to main content

Καλαϊτζάκης: «Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται μια θέση στο Παγκόσμιο»

Για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και το όνειρο της συμμετοχής του στο κορυφαίο μπασκετικό ραντεβού, μίλησε στο ΕΟΚ WEB Radio, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Αναλυτικά ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε:

Στην πρόκριση της Εθνική στο Παγκόσμιο: «Ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα, καθώς προκριθήκαμε και μαθηματικά πλέον στο Παγκόσμιο. Είναι διαφορετικό συναίσθημα το να παίζεις Ευρωλίγκα και μετά να πηγαίνεις και στην Εθνική, αλλά γενικά είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Στο αν χρειάζεται διαφορετική διαχείριση η άμεση προσαρμογή από Ευρωλίγκα σε Εθνική: «Σίγουρα χρειάζεται, καθώς μαζί και με τα παιδιά του Ολυμπιακού δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Κάναμε το καλύτερο δυνατό, βρεθήκαμε μαζί, είμαστε Έλληνες, ξέρουμε τι κάνει ο καθένας, παίξαμε όλοι μαζί, αυτό που συνηθίζουμε να κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Φέραμε το θετικό αποτέλεσμα και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι».

Για το αν ονειρεύεται να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ και έχουν αγωνιστεί στα «παράθυρα» ονειρεύονται μια θέση στο Παγκόσμιο. Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι τώρα, τώρα επιστρέφω στον Παναθηναϊκό, αλλά το έχω στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Είναι κάτι που ονειρεύονται όλοι οι παίκτες».