Skip to main content

Λάσο: «Η Ρεάλ δεν θα πάρει παίκτη στην θέση του Καμπάτσο»

Το επερχόμενο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι το πρώτο χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο στην σύνθεση της, με τον Πάμπλο Λάσο, με δηλώσεις του, να επιβεβαιώνει πως η Βασίλισσα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση για την αναπλήρωση του κενού που αφήνει πίσω του ο Αργεντινός γκαρντ.

«Αυτή την στιγμή, για πολλούς λόγους, δεν σκεφτόμαστε να πάρουμε παίκτη για την θέση του Φακούντο», υποστήριξε ο προπονητής της Ρεάλ, για να προσθέσει: «Ο Καμπάτσο είναι αναντικατάστατος. Ένας παίκτης δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν άλλον. Χάνουμε έναν σπουδαίο παίκτη, όμως η δύναμη της Ρεάλ είναι ακριβώς το ότι είναι ομάδα. Με όλο τον σεβασμό στον Φακούντο, η Ρεάλ θα παραμείνει δυνατή. Το πλάνο περιλαμβάνει όλους τους παίκτες και δεν αλλάζει επειδή ο Λαπροβίτολα θα παίξει στην θέση του Καμπάτσο.  Το να χάνεις τον πόιντ γκαρντ σου είναι το πιο επίπονο απ' όλα γιατί είναι αυτός που καθοδηγεί το παιχνίδι περισσότερο κι αυτός που έχει περισσότερη επαφή με τον προπονητή την ώρα του αγώνα. Έχω όμως αρκετούς παίκτες στη θέση αυτή. Υπάρχει επίσης ο Φαμπιάν Κοζέρ που μπορεί να πάρει λεπτά στον άσο, παρότι μέχρι τώρα δεν έπαιζε εκεί γιατί υπήρχαν άλλοι σε αυτή τη θέση. Δεν πιστεύω πως η δύναμη της ομάδας είναι ένας παίκτης, αλλά το σύνολο. ».

Όσον αφορά τους παίκτες που κατά καιρούς έχει χάσει η Ρεάλ για το ΝΒΑ, ο Λάσο τόνισε:

«Φυσικά και θα ήθελα όλους αυτούς τους παίκτες που έφυγαν για το ΝΒΑ να συνέχιζαν στην Ρεάλ, όμως καταλαβαίνω πως κοίταξαν το καλύτερο για την καριέρα τους, καταλαβαίνω την φιλοδοξία τους. Θα ήταν άδικο αν έλεγα πως ένιωθα άσχημα. Η Ρεάλ έκανε πολλά για αυτούς τους παίκτες για να προοδεύσουν. Είμαι περήφανος για την καριέρα τους, αν και οφείλω να παραδεχτώ πως όταν παίζουν εναντίον μας με πονάει. Πονάει όταν πάω στο Μιλάνο και βλέπω τον Ροντρίγκεθ να παίζει τόσο καλά, όμως παράλληλα του εύχομαι τα καλύτερα.