Skip to main content

Λαβ για την επιστροφή από το 3-1: «Ξέρουμε πως μπορεί να συμβεί, ήμουν κομμάτι της ανατροπής»

Οι Νάγκετς βρίσκονται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την προϊστορία να θέλει την ομάδα που βρίσκεται μπροστά με 3-1 στους τελικούς του ΝΒΑ, να έχει κατακτήσει τον τίτλο τις 35 από τις 36 φορές.

Στην μία και μοναδική εξαίρεση, όμως, στέκεται ο Κέβιν Λαβ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως οι Χιτ μπορούν να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση απέναντι στον Γιόκιτς και την παρέα του.

«Ξέρουμε πως μπορεί να συμβεί. Έχει γίνει στο παρελθόν σε τελικούς περιφέρειας και σε τελικούς του πρωταθλήματος. Ήμουν εκεί, κομμάτι της ανατροπής Πραγματικά πρέπει να το διαχειριστείς … κατοχή στην κατοχή. Να ξεχάσουμε το παιχνίδι. Μία επίθεση τη φορά, ένα 12λεπτο, ένα ημίχρονο. Να το πετύχουμε με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί και να το δούμε μετά από εκεί και πέρα», ήταν τα λόγια του Λαβ, ο οποίος ήταν μέλος της… εξαίρεσης που ακούει στο όνομα Κλίβελαντ Καβαλίερς, όταν και το 2016, ο Λεμπρόν και η παρέα του, ανάμεσα τους και ο νυν άσος του Μαϊάμι, επέστρεψαν από το 3-1 απέναντι στους Γουόριορς, φτάνοντας στον τίτλο με 4-3.