Skip to main content

«Από τη σεζόν 2021-22 η εγγυητική των ομάδων της Basket League»

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη στην συνέντευξη τύπου που έδωσε την Δευτέρα (3/8), η εγγυητική επιστολή των ομάδων της Basket League θα ισχύσει από την σεζόν 2021-22.

Ένα από τα κριτήρια συμμετοχής στο πρωτάθλημα ήταν η η κατάθεση της εγγυητικής των επιπλέον 140.000 ευρώ, εκτός από το ποσό της ελάχιστης των 60.000 που υπήρχε.

Αυτό το ποσό είχε χαρακτηριστεί ως «Εγγυητική Καλής Εκτέλεσης» και θα έμπαινε σε λογαριασμό του ΕΣΑΚΕ, ώστε οι ομάδες να διευκολυνθούν αν έχουν δυσκολίες ρευστότητας από την 1η Ιανουαρίου. Βέβαια σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Αρβανίτη αυτό το μέτρο θα ισχύσει από την επόμενη σεζόν, μετά την οικονομική κρίση που έφερε η πανδημία του κορονοιού.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Έχουμε πολύ σημαντικά πράγματα να πούμε. Συμμετείχαμε στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και αποφασίστηκαν κάποια σημαντικά πράγματα. Έχουμε ένα ευχάριστο, ότι η εγγυητική των 140.000 ευρώ πάει για του χρόνου, αλλά οι διακανονισμοί της περσινής χρονιάς πρέπει να γίνουν φέτος».