Skip to main content

Μπάρκλεϊ για Αντετοκούνμπο: «Θέλω να πάρει το πρωτάθλημα και να μείνει στο Μιλγουόκι»

Μιλώντας στο «Τhe Dan Patrick Show», ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και να μείνει για πολλά χρόνια στους Μπακς.

 

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και αναλυτής της Λίγκας στο ΤΝΤ, εκθείασε τον «Greek Freak» και τόνισε ότι θέλει να τον δει για πολλά ακόμη χρόνια στην ομάδα το Μιλγουόκι.

«Είναι μόνο 26 ετών. Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν κέρδισε το πρώτο του πρωτάθλημα μέχρι την ηλικία των 28 ετών, το ίδιο έγινε με τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Εκνευρίζομαι όταν οι δημοσιογράφοι λένε πως αν δεν κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα, θα πρέπει να φύγει από το Μιλγουόκι. Κανείς δεν το είπε αυτό για τον Μάικλ Τζόρνταν»  ανέφερε αρχικά ο Τσαρλς Μπάρκλε και δήλωσε στη συνέχεια:

«Ελπίζω να τα καταφέρει. Θα είναι σπουδαίο για το ΝΒΑ. Ελπίζω να μείνει στους Μιλγουόκι Μπακς. Θα ήταν απαίσιο να τον δω να εντάσσεται σε μία superteam γιατί έτσι διαλύεται το ΝΒΑ. Αυτά που έχει πετύχει έως τώρα πάντως, είναι τρομερά. Θα ήθελα να είναι αυτός το πρόσωπο του ΝΒΑ γιατί είναι τόσο σπουδαίο παιδί κι ένας τρομερός παίκτης».