Skip to main content

Άρης: Δεύτερη φιλική νίκη επί της Λάρισας

Ακόμα μία φιλική νίκη απέναντι στην Λάρισα σημείωσε ο Άρης, με τους «κίτρινους» να επικρατούν με 69-61, στο τελευταίο τεστ τους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Τσάλμερς με 14 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ από πλευράς Άρη, με τον Σούλερ να πετυχαίνει εννέα, ενώ για την Λάρισα, ο Μπράουν είχε 14 πόντους και ο Παπαδάκης 13.

Να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με απουσίες, καθώς από πλευράς Άρη έλειψε ο Καλαϊτζίδης, λόγω θλάσης στον δικέφαλο, ενώ για την Λάρισα έλειψε ο τραυματίας Ρας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr υποστήριξε: "Ήταν πολύ χρήσιμο το τρίτο φιλικό και δεύτερο απέναντι στη Λάρισα. Φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι κι ότι δεν έχουμε το ρυθμό των παιχνιδιών, γι' αυτό παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι στην αρχή του αγώνα. Προσαρμοστήκαμε στη διάρκεια. Νομίζω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτό που κρατάμε. Τώρα αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις και θα πρέπει από δω και πέρα να προσπαθήσουμε να μεγαλώνουμε το διάστημα συγκέντρωσης και ποιότητας, ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Τα δεκάλεπτα: 12-18, 33-38, 52-54, 69-61

ΑΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): DeCosey 6, Shuler 9(1), Chalmers 14(1), Φλιώνης 5, Milosevic 7(1) , Νετζήπογλου, Σιδηροηλίας 2, Κουζέλογλου 4, Σλαφτσάκης 10, Χαριτόπουλος 2, Σταμάτης 5(1), Dragicevic 5.

ΛΑΡΙΣΑ (Λίνος Γαβριήλ): Brown 14(2), Goodwin 10, Κώττας, Webb 5(1), Καμάρας, Smith 10(2), Καμπερίδης 4, Μούρτος 1, Roy 2, Σπυρόπουλος 2, Παπαδάκης 13(3).