Skip to main content

Μπακς: «Μύλος» με Μπογκντάνοβιτς (pic)

Ο… κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με την μετακίνηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς δμοσιεύματα ήθελαν τον Σέρβο γκαρντ να χαλάει την μεταγραφή, ενώ λίγο αργότερα ήρθε η πρώτη διάψευση μέσω ESPN.

Η αρχή έγινε με δημοσίευμα του «Athletic» το οποίο ανέφερε πως ο Μπογκντάνοβιτς δεν έχει συμφωνήσει με το Μιλγουόκι για την μετακίνηση του μέσω trade στα «Ελάφια».

"Δεν συμφώνησε ποτέ να πάει στους Μπακς και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα. Σημαντικός παράγοντας των Κινγκς υποστηρίζει ότι στη συμφωνία υπάρχουν πλέον ζητήματα και το αποτέλεσμα δεν είναι ξεκάθαρο" αναφέρει ο δημοσιογράφος Σαμ Άμικ στο Athletic, καθώς, όπως αναφέρεται, ο Σέρβος αποφάσισε να βγει στην αγορά ως restricted free agent, διεκδικώντας ένα ακόμα καλύτερο  συμβόλαιο από αυτό που του έδινε το Μιλγουόκι.

Λίγο αργότερα, όμως, ο Μπράιαντ Γουίντχορστ του ESPN, ισχυρίστηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο έμπειρος ρεπόρτερ αποκάλυψε πως όχι μόνο ο Μπογκντάνοβιτς δεν χάλασε την μετακίνηση του στου Μπακς, αλλά έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας του την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα του Μιλγουόκι και να παίξει στο πλευρό του MVP του ΝΒΑ.