Skip to main content

Μίντλετον: «Ξέρω πόσο θέλει να μείνει ο Γιάννης, όμως θα στηρίξω ό, τι και αν αποφασίσει»

Ολόκληρο το ΝΒΑ…. Κρέμεται από τα χείλη του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αν θα παραμείνει στους Μπακς, υπογράφοντας νέο supermax συμβόλαιο, ή θα αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του, από το επόμενο καλοκαίρι.

Θέση πάνω στο θέμα πήρε και ο συμπαίκτης του και καλός του φίλος, Κρις Μίντλετον, με τον Αμερικανό φόργουορντ να εκφράζει την επιθυμία του ο Γιάννης να παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι, τονίζοντας, όμως, πως θα τον στηρίξει όποια απόφαση και αν πάρει.

"Σέβομαι τον Γιάννη. Βρισκόμουν σε αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι και μου είπε τι αισθανόταν, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω κι εγώ τώρα". Νομίζω ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε περάσει 8 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, οπότε, στο τέλος της ημέρας, θέλω αυτό που είναι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του", υποστήριξε ο Μίντλετον, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Ξέρει πόσο θέλω να μείνει στην ομάδα και να υπογράψει αυτή την επέκταση συμβολαίου, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει μαζί με την οικογένειά του, επειδή αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή του.  Ό,τι και αν αποφασίσει, ξέρει ότι θα τον στηρίξω στο μέγιστο, κάτι που του έχω πει. Του είπα την άποψή μου και θα προσπαθήσω να τον πείσω, αλλά στο τέλος της ημέρας θα τον αγαπάω πάντα και θα εκτιμώ όσα έχει κάνει".