Skip to main content

Βόμβα Χάρντεν, θέλει να πάει στους Μπακς!

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει βάλει σκοπό να αποχωρήσει από τους Ρόκετς, καθώς θεωρεί πως το Χιούστον δεν έχει τα φόντα να κάνει πρωταθλητισμό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σαμς Σαράνια του Athletic, μία από τις ομάδες στις οποίες θα ήθελε να αγωνιστεί, είναι και οι Μιλγουόκι Μπακς, παρά το γεγονός πως είναι γνωστό πως οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν είναι και οι καλύτερες!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο «Μούσιας» έχει δώσει στους Ρόκετς μία λίστα με ομάδες, στις οποίες θα ήθελε να αγωνιστεί, μέσω ανταλλαγής και εκτός από τα Ελάφια, σε αυτήν βρίσκονται και τα ονόματα των Μαϊάμι Χιτ και Φιλαδέλφια Σίξερς.

Φυσικά, για να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο trade, οι Μπακς θα πρέπει να αποχωριστούν τον αδελφικό φίλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλεντον, μαζί με τον Ντι Τζέι Γουίλσον, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν το… βαρύ συμβόλαιο του Χάρντεν, το οποίο ολοκληρώνεται το 2023.  Ακόμα και έτσι, όμως, δεν είναι σίγουρο πως οι Ρόκετς θα έδιναν το τελικό «οκ» για τν μετακίνηση του παίκτη στο Μιλγουόκι.  

Από την λίστα του Χάρντεν λείπει το όνομα των Μπρούκλιν Νετς, με τον τελευταίο λόγο, φυσικά, να τον έχουν οι ίδιοι οι Ρόκετς, οι οποίοι, προς το παρών, δεν έχουν δείξει κάποια πρόθεση για να παραχωρήσουν το μεγάλο τους αστέρι.

Να θυμίσουμε πως την σεζόν που μας πέρασε, ο Χάρντεν είχε 34,3 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1.8 κλεψίματα ανά 36.5 λεπτά συμμετοχής.