Skip to main content

NBA: Πιθανή η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αποψινό Μπακς – Πέισερς

Ο τραυματισμός στον αστράγαλο που υπέστη στον εκτός έδρας αγώνα με τους Σανς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν ήταν αρκετά σοβαρός, ώστε να μην παίξει στο υπόλοιπο της αναμέτρησης στο Φοίνιξ. Παρόλα αυτά, έπρεπε να ξεκουράσει τον αστράγαλό του.

Αυτό συνέβη και στο χθεσινό (15/2) εντός έδρας παιχνίδι με τους Μπλέιζερς, στο οποίο είδε τους Μπακς να χάνουν από την ομάδα του Πόρτλαντ και όπως αναμένεται, θα γυρίσει σήμερα (16/2) στο παρκέ για να ενισχύσει τους πρωταθλητές στο ματς με τους Ιντιάνα Πέισερς (03:00).

 

Ο Γιάννης φέρεται ως "πιθανός" για τον αγώνα με τους Ινδιάνους, με τον Τζορτζ Χιλ να παραμένει εκτός δράσης λόγω του προβλήματος στον αυχένα, που δεν θα του επιτρέψει να γυρίσει πριν το τέλος του μήνα.

Ο Πατ Κόνατον αναρρώνει από την επέμβαση στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού και δεν θα είναι έτοιμος μέχρι τα μέσα προς τέλη Μαρτίου, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ συνεχίζει την αποθεραπεία από την επέμβαση στη μέση.

 

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Γουέσλι Μάθιους σε δάχτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να περιορίζεται και εκείνος σε ρόλο θεατή για ένα βράδυ.