Skip to main content

Ντέιβις: «Είχαμε περισσότερες αρχικές πεντάδες από νίκες»

Τους πολλούς τραυματισμούς έφερε ως δικαιολογία ο Άντονι Ντέιβις, αναφορικά με την τραγική φετινή πορεία των Λέικερς, που… σφραγίστηκε με τον αποκλεισμό του Λος Άντζελες από το Play In Tournament.

"Είχαμε περισσότερες διαφορετικές αρχικές πεντάδες από ότι νίκες φέτος" ήταν το αρχικό σχόλιο του Ντέιβις για τις 39 διαφορετικές αρχικές πεντάδες της ομάδας του, σε σύνολο 79 αγώνων, που έφεραν μόλις 31 νίκες, για να προσθέσει:

"Ο στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι είχαμε τα κομμάτια για να το κάνουμε" πρόσθεσε στην συνέχεια, για κλείσει το θέμα λέγοντας: "Οι τραυματισμοί μπήκαν στην μέση. Αυτοί έκαναν την διαφορά για εμάς φέτος. Νομίζω ότι αν και χάσαμε παιχνίδια όταν ήμασταν ταυτόχρονα στο παρκέ εγώ, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Γουέστμπρουκ, θα βρίσκαμε την άκρη αν ήμασταν υγιείς.  Πιστεύω ότι είμαστε τρεις σπουδαίοι παίκτες και θα βρίσκαμε την λύση αν παίζαμε περισσότερο μαζί. Αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό και αυτό έκανε πιο δύσκολο να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να παλέψεις για το πρωτάθλημα αν οι τρεις καλύτεροι παίκτες σου δεν συνυπάρχουν στο παρκέ".