Skip to main content

ΝΒΑ - Ο Τζόρνταν… ψηφίζει Γιάννη για MVP της σεζόν (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και με τις φετινές του εμφανίσεις, έχει… τρελάνει το ΝΒΑ, κατακτώντας τις καρδιές κάθε φίλου του μπάσκετ, ακόμα και αυτού του κορυφαίου όλων, του Μάικλ Τζόρνταν.

Το όνομα του «Greek Freak» ακούγεται, μαζί με αυτά των Τζόελ Εμπίντ και Νίκολα Γιόκιτς, για το βραβείο του MVP της σεζόν, με τον γνωστό δημοσιογράφο, Στίβεν Έι Σμιθ να αποκαλύπτει πως ένας από αυτούς που πιστεύουν πως η διάκριση πρέπει να καταλήξει στα χέρια του Έλληνα αστέρα, είναι και ο Μάικλ Τζόρνταν!

Συγκεκριμένα, ο Σμιθ βρέθηκε μαζί με τον Μάτζικ Τζόνσον σε εκπομπή του ESPN, στην οποία έγινε συζήτηση για το ποιος θα πρέπει να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στην σεζόν.

"Υπάρχει ένας Hall of Famer, ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, που έχει αντίστοιχο βιογραφικό με το δικό σου Μάτζικ. Και μου έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι κάνω λάθος που θεωρώ MVP τον Εμπίντ. Δεν συμφωνεί μαζί μου και μου είπε ότι το βραβείο ανήκει στον Γιάννη του κόσμου!", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Σμιθ, ο οποίος δεν ανέφερε το όνομα του «Air», όμως όλοι κατάλαβαν ποιον εννοούσε.