Skip to main content

Μπίκερσταφ: «Δεν μπορείς να επιτρέψεις προβάδισμα 22 πόντων σε μια ομάδα όπως οι Νετς»

Οι Νετς επικράτησαν εντός έδρας των Καβαλίερς με 115-108 και προκρίθηκαν ως έβδομοι στην Ανατολική Περιφέρεια στα playoffs του NBA.

Ο προπονητής των Νετς, Στιβ Νας υπογράμμισε για τον Μπεν Σίμονς ότι: "Φυσικά, υπάρχουν θετικά σημάδια, βελτιώνεται και προχωράει , αλλά όπως είπα δεν έχει τρέξει σε πλήρη ταχύτητα ή δεν έχει παίξει κόντρα σε κάποιον. Οπότε, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να δούμε για αυτόν".

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δήλωσε για τον πρώτο αντίπαλο των Νετς στα playoffs, που αποτελεί και πρώην ομάδα του, τους Σέλτικς ότι: "Ξέρω την ομάδα πολύ καλά, αλλά γνωρίζουν και την ομάδα μας πολύ καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Και μόλις βγει η μπάλα στον "αέρα" (ξεκινήσει το παιχνίδι), τότε θα απολαύσετε ένα καταπληκτικό παιχνίδι μπάσκετ".

Σχετικά με τους Σέλτικς, ο Κέβιν Ντουράντ επεσήμανε ότι παρά τις απουσίες της ομάδας της Βοστώνης: "Οι αγώνες δεν θα είναι τόσο εύκολοι".

Από την μεριά του, ο προπονητής των Καβαλίερς, Τζι Μπι Μπίκερσταφ ανέφερε ότι: "Δεν μπορείς να επιτρέψεις προβάδισμα 22 πόντων σε μια ομάδα όπως το Μπρούκλιν που έχει φιλοδοξίες πρωταθλητισμού και οι παίκτες του έχουν κερδίσει πρωταθλήματα. Θα το ξαναπώ, συγχαρητήρια στους παίκτες μου που επέστρεψαν στον αγώνα. Αλλά, δεν ήταν πιθανόν να ανατρέψουμε το σκορ".